O nama

Lela Design je event studio iz Zagreba. Naša specijalnost su cvjetne dekoracije i cvjetni dizajn za sve posebne prigode. Dekoriramo sve vrste prostora i lokacija na otvorenom, za različite prigode. Prihvaćamo pozivnice za organizaciju vjenčanja i evente po cijeloj Hrvatskoj i regiji. Na dnevnoj bazi izrađujemo i dostavljamo bukete cvijeća i fenomenalne cvjetne poklone.
 
Lela Design je uigrani stalni tročlani tim u multifunkcionalnom studiju na Črnomercu, sa širokim krugom provjerenih i pouzdanih partnera i suradnika. Imamo pravi showroom, profi radionicu s 3-metarskim radnim pultom i veliko skladište.  Naš glavni posao su vjenčanja, organizacija evenata, dizajn interijera i cvjetni dizajn po mjeri. Imamo stalne i nove klijente - privatne osobe (od kojih neke slavne) i firme - od kojih neke medijske kuće i hotelska poduzeća.

Tražite buket cvijeća ili cvijeće na poklon? Trebate cvjetnu dekoraciju kojom ćete ukrasiti ured ili dom? Mi nismo kvartovska cvjećarna - ali putem web shop-a naši buketi cvijeća i cvjetne dekoracije dostupni su na području cijelog grada Zagreba. Javite nam se putem kontakt obrasca ili posjetite u studiju, Črnomerac 41.

Prijavite se na naš newsletter gdje ćemo vas obavještavati o našim najnovijim vijestima i informacijama. 

RADNO VRIJEME
pon - pet 8:00 - 20:00
sub 9:00 - 14:00

NEWSLETTER

PRIJAVITE SE